Gemensamt för alla filmerna är att de visar hur vanligt kranvatten i form av ånga används för rengöring av olika typer av ytor i olika miljöer. Filmerna visar tydligt på hur ånga snabbt och enkelt åstadkommer en effektiv djuprengöring. Skillnaden blir stor jämfört med traditionell rengöring som inkluderar vattenhinkar, kemikalier, moppar, trasor, borstar, svampar och mycket skrubb och gnugg vilket är både slitsamt och tidsödande för de som skall göra jobbet utan att det för den skull alltid blir rent.

Filmen ovan beskriver på ett mycket tydligt sätt hur en Tecnovap ångtvätt fungerar på insidan.

Uthyrning av ångtvättar och annan städutrustning

Vi har både ångtvättar, skurmaskin med ånga, kombiskur, singelskur och våtsug till uthyrning. Ångtvättarna hyr vi ut med ett färdigt tillbehörspaket som täcker de flesta användningsområden. Vi har även större ångtvättar för uthyrning samt ett antal specialmunstycken som behövs för att få bästa resultatet.

Ring 08 5580 7097 eller mejla till uthyrning@tecnovap.se. Vi har öppet helgfria vardagar klockan 8.00 – 16.00. Avvikande öppettider kan förekomma under semestertider och allmänna helger såsom påsk och jul.

Klicka här för uthyrning