Med het ånga på 180 grader är problem med städning av frysrum ett minne blott. Och detta tack vare Tecnovap, världens ledande företag inom rengöring, städning och hygien. Den heta ångan levererar inte bara ett perfekt resultat, den är dessutom – jämfört med kemikalier – 100% miljövänlig.

Vad är då ångan bra på? Jo, den rengör mycket effektivt golv, väggar och tak från is och smuts och avisar också kyl och frysbatterier. Den heta ångan rengör även kyl och frysdiskar, såväl invändigt som under plåtar. Och den avlägsnar dessutom mögel i tak och på väggar.

Traditionell städning med vatten är klart mycket sämre eftersom vattnet fryser direkt och innan det går att städa måste man därför avfrosta frysen.

Men tack vare ångan, behöver inte frysen stängas av och fryskedjan kan därför hållas intakt. Frysvarorna flyttas bara runt efter behov.

Slutligen – vad är då den stora fördelen med att städa med het ånga på 180 grader. Jo, frysrummen kan städas regelbundet utan att frysvarorna eller den dagliga verksamheten påverkas. Och eftersom frysarna kan användas kontinuerligt är ångan dessutom bra för ekonomin.

Uthyrning av ångtvättar och annan städutrustning

Vi har både ångtvättar, skurmaskin med ånga, kombiskur, singelskur och våtsug till uthyrning. Ångtvättarna hyr vi ut med ett färdigt tillbehörspaket som täcker de flesta användningsområden. Vi har även större ångtvättar för uthyrning samt ett antal specialmunstycken som behövs för att få bästa resultatet.

Ring 08 5580 7097 eller mejla till uthyrning@tecnovap.se. Vi har öppet helgfria vardagar klockan 8.00 – 16.00. Avvikande öppettider kan förekomma under semestertider och allmänna helger såsom påsk och jul.

Klicka här för uthyrning