Att rensa ogräs är ofta både arbetsamt, krångligt och inte alltid framgångsrikt. Tills nu, och detta med hjälp av vår Steam Sky som med ångplatta och ångmatta levererar torr het ånga på 180 grader.

En metod som är 100% effektiv! Avlägsnar både det synliga ogräset och ogräsets rötter. Och detta på endast fyra timmar. Dessutom miljövänligt tack vare ångan och att man slipper använda kemikalier.

Steam Sky tinar även tjäle mycket effektivt.

Tjäle kan som bekant bli ett problem vid gravsättningar vintertid då kyrkogårdens jord är frusen och svår att bearbeta. Men med den heta ångan tinar Steam Sky tjälen både snabbt och effektivt. Och mycket snabbare än med tidigare metoder, som träkol och elektriska mattor.

Steam Sky, som är vår starkaste maskin och dieseldriven levererar torr het ånga på 180 grader under högt tryck. Och tack vare att tankarna för vatten och diesel är mycket stora kan man arbeta kontinuerligt under lång tid och utan avbrott. Den är dessutom billig i drift och lätt att sköta.

Många olika användningsområden!

Förutom tjäle och ogräs är Steam Sky utmärkt för sanering efter brand och vid fukt och mögelskador. Dessutom perfekt för rengöring av bilar, bussar, maskiner och inom industrin. Det finns naturligtvis mängder av tillbehör till Steam Sky för att optimera användningen för just era behov.

Uthyrning av ångtvättar och annan städutrustning

Vi har både ångtvättar, skurmaskin med ånga, kombiskur, singelskur och våtsug till uthyrning. Ångtvättarna hyr vi ut med ett färdigt tillbehörspaket som täcker de flesta användningsområden. Vi har även större ångtvättar för uthyrning samt ett antal specialmunstycken som behövs för att få bästa resultatet.

Ring 08 5580 7097 eller mejla till uthyrning@tecnovap.se. Vi har öppet helgfria vardagar klockan 8.00 – 16.00. Avvikande öppettider kan förekomma under semestertider och allmänna helger såsom påsk och jul.

Klicka här för uthyrning