Ånga gör rent i kollektivtrafiken

Ångans fantastiska rengöringsegenskaper kommer väl till sin rätt i offentliga miljöer med stor genomströmning av människor. Tåg och bussar är utsatta miljöer med flera problemområden där ånga är det ultimata verktyget för att återfå en interiör utan fläckar, lukter och bakterier.

Många fördelar med ånga

Det finns många fördelar med ånga. En är att ånga tar bort tuggummin på några sekunder och får bort fläckar av till exempel choklad och socker. En annan av de stora fördelarna med att tvätta tåg och bussar med ånga är att även sätena kan tvättas utan att stilleståndstiden behöver förlängas. Säten som tvättas med torr ånga är torra inom endast 15 – 30 minuter.

En ångtvätt avhjälper problem med bakterier i kollektivtrafiken

Matilda Andersson, Nyheter24, intervjuar städexperten Marie-Louise Danielsson Tham, känd från TV-programmet Rent Hus, om var bakterier påträffas på väg till jobbet. Hon säger i intervjun att det är på sätena i kollektivtrafiken där det växer som mest, där återfinns exempelvis tarmbakterier, hudbakterier och streptokocker.

Referenser

Intervju med Marie-Louise Danielsson Tham

Uthyrning av ångtvättar och annan städutrustning

Vi har både ångtvättar, skurmaskin med ånga, kombiskur, singelskur och våtsug till uthyrning. Ångtvättarna hyr vi ut med ett färdigt tillbehörspaket som täcker de flesta användningsområden. Vi har även större ångtvättar för uthyrning samt ett antal specialmunstycken som behövs för att få bästa resultatet.

Ring 08 5580 7097 eller mejla till uthyrning@tecnovap.se. Vi har öppet helgfria vardagar klockan 8.00 – 16.00. Avvikande öppettider kan förekomma under semestertider och allmänna helger såsom påsk och jul.

Klicka här för uthyrning