Tecnovaps ångtvättar är marknadens mest effektiva rengöringsmaskiner inom en rad områden och så även inom både in- och utvändig fordonstvätt.

Tecnovap har produkter som effektivt löser många av de utmaningar som finns inom fordonstvätt

  • Ånga är oslagbart för att få rent de många trånga och svåråtkomliga skrymslen och vrår som finns på alla fordon och som är besvärliga eller omöjliga att göra rent annars.
  • Textila ytor är ofta hårt smutsade och svårt fläckade samtidigt som stilleståndstiden för flyg och andra kollektiva färdmedel är minimal. Då passar en ångtvätt från Tecnovap bra eftersom torktiden för tvättade textilier endast är cirka 15 minuter.
  • Ånga är också fantastiskt bra för att avlägsna oönskade lukter från djur, tobak, urin osv.
  • Vid sanering efter till exempel brand, fukt eller mögelskador är en ångtvätt det bästa hjälpmedel som finns
  • Med allt hårdare regler för utsläpp av förorenat vatten stiger också kostnaderna för deponiavfall. Med en ångtvätt torkas vattendropparna upp med en microduk.

Uthyrning av ångtvättar och annan städutrustning

Vi har både ångtvättar, skurmaskin med ånga, kombiskur, singelskur och våtsug till uthyrning. Ångtvättarna hyr vi ut med ett färdigt tillbehörspaket som täcker de flesta användningsområden. Vi har även större ångtvättar för uthyrning samt ett antal specialmunstycken som behövs för att få bästa resultatet.

Ring 08 5580 7097 eller mejla till uthyrning@tecnovap.se. Vi har öppet helgfria vardagar klockan 8.00 – 16.00. Avvikande öppettider kan förekomma under semestertider och allmänna helger såsom påsk och jul.

Klicka här för uthyrning