Rengör hela hotell med ångtvätt

Hoist Technology står bakom en av alla de undersökningar som gjorts om vad hotellgäster anser om hotellens service. En gemensam nämnare i alla undersökningar är att renligheten värderas högt av hotellens gäster. I just den här undersökningen konstateras att 46 % av hotellgästerna kontrollerar badrummet det första de gör när de kommer in på rummet. Två av tre gäster har upplevt sitt rum som ostädat och över hälften av alla som byter rum gör det på grund av att rummet är ostädat eller ofräscht. Hela 98 % värderar städningen som den viktigaste egenskapen för att trivas på ett hotell.

Kundcase

Läs om hur Scandic Anglais håller hela hotellet rent med ånga

Referenser

Undersökning från Hoist Technology

Uthyrning av ångtvättar och annan städutrustning

Vi har både ångtvättar, skurmaskin med ånga, kombiskur, singelskur och våtsug till uthyrning. Ångtvättarna hyr vi ut med ett färdigt tillbehörspaket som täcker de flesta användningsområden. Vi har även större ångtvättar för uthyrning samt ett antal specialmunstycken som behövs för att få bästa resultatet.

Ring 08 5580 7097 eller mejla till uthyrning@tecnovap.se. Vi har öppet helgfria vardagar klockan 8.00 – 16.00. Avvikande öppettider kan förekomma under semestertider och allmänna helger såsom påsk och jul.

Klicka här för uthyrning