En ångtvätt uppfyller högt ställda krav på renlighet i omklädningsrum, duschar, toaletter, golv, väggar, trampoliner, kakelfogar, bastuutrymmen.

Rena omklädningsrum, duschar och toaletter, rent på golv, väggar och trampoliner, rent i kakelfogar, bassängernas vattenlinje och bastuutrymmen.

Optimal rengöring

Vid rengöring med ånga kan användningen av kemikalier i stort sett uteslutas och används inga kemiska produkter så finns det heller ingen risk att badvattnet blir förorenat. Överhettad ånga besitter i sig en oerhört starkt rengörande kraft som exempelvis rår på mögel, alger, klister, fett, hudavlagringar, virus och bakterier och tillsammans med högt tryck så kommer ångan också åt att göra rent till exempel runt kranar, i fogar, i hörn, träet i bastun och runt avlopp.

Uthyrning av ångtvättar och annan städutrustning

Vi har både ångtvättar, skurmaskin med ånga, kombiskur, singelskur och våtsug till uthyrning. Ångtvättarna hyr vi ut med ett färdigt tillbehörspaket som täcker de flesta användningsområden. Vi har även större ångtvättar för uthyrning samt ett antal specialmunstycken som behövs för att få bästa resultatet.

Ring 08 5580 7097 eller mejla till uthyrning@tecnovap.se. Vi har öppet helgfria vardagar klockan 8.00 – 16.00. Avvikande öppettider kan förekomma under semestertider och allmänna helger såsom påsk och jul.

Klicka här för uthyrning