För tillfället har vi inga vakanser

Men om du i alla fall tycker att Tecnovap Scandinavia AB låter som ett spännande företag att jobba på så är du välkommen att skicka in en spontanansökan där det framgår vilken typ av jobb du är intresserad av; säljare, ekonomi, kundbokare osv.

Tecnovaps huvudsakliga inriktning är försäljning av ångtvättar till olika typer av rengöring. Ånga har en oerhört effektiv rengöringsförmåga och är dessutom helt miljövänlig. Maskinerna är tillverkade i Italien och är konstruerade för att vara så effektiva och lättanvända som möjligt.

Vårt sortiment av ångtvättar sträcker sig från små bärbara maskiner till stora mobila maskiner. Det betyder att vi alltid har en modell som passar, oavsett bransch eller tillämpningsområde.

Våra produkter finns i 60-talet länder och används av globala företag som till exempel Nestlé, Pizza Hut, Hilton Hotels, Scandic, Hyatt Corporation och GlaxoSmithKline. Här i Sverige används de bland många andra av Astrid Lindgrens Barnsjukhus, Max hamburgerrestauranger, Fazer och flera hjälpmedelscentraler liksom ett stort antal simhallar över hela landet.

Uthyrning av ångtvättar och annan städutrustning

Vi har både ångtvättar, skurmaskin med ånga, kombiskur, singelskur och våtsug till uthyrning. Ångtvättarna hyr vi ut med ett färdigt tillbehörspaket som täcker de flesta användningsområden. Vi har även större ångtvättar för uthyrning samt ett antal specialmunstycken som behövs för att få bästa resultatet.

Ring 08 5580 7097 eller mejla till uthyrning@tecnovap.se. Vi har öppet helgfria vardagar klockan 8.00 – 16.00. Avvikande öppettider kan förekomma under semestertider och allmänna helger såsom påsk och jul.

Klicka här för uthyrning