Livsmedel, verkstad och industri

Ångans höga temperatur löser inte bara fett, olja, socker och choklad.

Dessutom blir alla ytor desinficerade. Och eftersom all livsmedelshantering omfattas av strikta krav är ånga en utmärkt metod för hålla renligheten på en hög nivå. Många små och trånga utrymmen som ofta är svåra att få rena med traditionella metoder kan rengöras grundligt med en ångtvätt.

Maskiner och arbetsytor i mekaniska industrier och verkstäder är många gånger svåra att hålla fria från fett och oljor som med tiden byggs upp. Torr ånga är där en effektiv metod att hålla rent och tack vare den låga halten fukt i den torra ångan skapas heller inte några följdproblem på grund av stora mängder vattenspill.

Uthyrning av ångtvättar och annan städutrustning

Vi har både ångtvättar, skurmaskin med ånga, kombiskur, singelskur och våtsug till uthyrning. Ångtvättarna hyr vi ut med ett färdigt tillbehörspaket som täcker de flesta användningsområden. Vi har även större ångtvättar för uthyrning samt ett antal specialmunstycken som behövs för att få bästa resultatet.

Ring 08 5580 7097 eller mejla till uthyrning@tecnovap.se. Vi har öppet helgfria vardagar klockan 8.00 – 16.00. Avvikande öppettider kan förekomma under semestertider och allmänna helger såsom påsk och jul.

Klicka här för uthyrning