Generalagent för Tecnovap SRL och Duplex International SRL

Vår verksamhet är i huvudsak inriktad mot ångtvättar och produktutbudet när det gäller ångtvättar går från små bärbara maskiner till mobila maskiner på 36kW. Vi säljer även Duplex golvtvättar som är en helt oslagbar maskin när det kommer till att rengöra golv och mattor. Alla maskiner Tecnovap marknadsför tillverkas i Italien.

Vårt produktsortiment

Vi har alltid en ångtvätt som passar vare sig det handlar om en industri, livsmedelstillverkning, ett storkök, ett badhus, ett bryggeri, ett hotell, en livsmedelsbutik, ett städföretag osv. Vi har även ett helt unikt system för bandrengöring som inte kräver demontering av bandet eller ens stopp i versamheten. Transportbandet rengörs under drift!

Kunder i alla branscher

Tecnovaps produkter finns i 60-talet länder världen över och används av globala företag som till exempel Nestlé, Pizza Hut, Hilton Hotels, Hyatt Corporation och GlaxoSmithKline. I Norden används Tecnovaps ångtvättar bland många andra av Fazer, Kraft Foods, Scandic, Sodexo, Samhall, SJ, Swedwood, Viking Line, Tallink, Max hamburgerrestauranger, ISS Sverige AB och många, många simhallar över hela landet.

Uthyrning av ångtvättar och annan städutrustning

Vi har både ångtvättar, skurmaskin med ånga, kombiskur, singelskur och våtsug till uthyrning. Ångtvättarna hyr vi ut med ett färdigt tillbehörspaket som täcker de flesta användningsområden. Vi har även större ångtvättar för uthyrning samt ett antal specialmunstycken som behövs för att få bästa resultatet.

Ring 08 5580 7097 eller mejla till uthyrning@tecnovap.se. Vi har öppet helgfria vardagar klockan 8.00 – 16.00. Avvikande öppettider kan förekomma under semestertider och allmänna helger såsom påsk och jul.

Klicka här för uthyrning