År 2002 bildades Tecnovap Scandinavia AB i Sverige och blev generalagent i Norden för de italienska ångtvättarna från Tecnovap SRL i Italien. Företaget är i dag marknadsledande inom ångtvättar och har en mycket stark tillväxt.

Kvalité från Italien

Tecnovap SRL grundades 1985 av Giuliano Franchini som idag driver det tillsammans med sin bror Giuseppe. Grundarna Franchini är ifrån det vackra området Pescantina i Verona i norra Italien. Pescantina ligger centralt i Amaronedistriktet och familjen Franchini har tillverkat kvalitesviner i generationer.

Nu har de också en fabrik på 7000m² där Tecnovaps maskiner tillverkas.

Uthyrning av ångtvättar och annan städutrustning

Vi har både ångtvättar, skurmaskin med ånga, kombiskur, singelskur och våtsug till uthyrning. Ångtvättarna hyr vi ut med ett färdigt tillbehörspaket som täcker de flesta användningsområden. Vi har även större ångtvättar för uthyrning samt ett antal specialmunstycken som behövs för att få bästa resultatet.

Ring 08 5580 7097 eller mejla till uthyrning@tecnovap.se. Vi har öppet helgfria vardagar klockan 8.00 – 16.00. Avvikande öppettider kan förekomma under semestertider och allmänna helger såsom påsk och jul.

Klicka här för uthyrning