Service utförs på vårt huvudkontor i Stockholms län och  även i ett antal samarbetspartner runt om i Norden.

Vid service uppdrag kan du kontakta oss på service@tecnovap.se eller per telefon 08 5580 7093. Ange alltid din produkts artikelnamn/artikelnummer när du kontaktar oss. Artikelnamn hittar du på en aluminiumskylt på maskinen. Om du skickar din maskin via ombud glömt inte att bifoga  serviceordern med nödvändiga informationsuppgifter för att kunna hantera rätt ditt ärende.

Klicka på länkarna på högersidan för mer information om våra produkter. Bland annat sprängskisser, elschema, installationsinstruktioner, underhåll av våra maskiner mm.

Vi tillhandahåller originalreservdelar för våra produkter som garanterar att din produkt fungerar normalt efter en reparation som genomförts av en servicetekniker från Tecnovap eller från en auktoriserad serviceverkstad.

Uthyrning av ångtvättar och annan städutrustning

Vi har både ångtvättar, skurmaskin med ånga, kombiskur, singelskur och våtsug till uthyrning. Ångtvättarna hyr vi ut med ett färdigt tillbehörspaket som täcker de flesta användningsområden. Vi har även större ångtvättar för uthyrning samt ett antal specialmunstycken som behövs för att få bästa resultatet.

Ring 08 5580 7097 eller mejla till uthyrning@tecnovap.se. Vi har öppet helgfria vardagar klockan 8.00 – 16.00. Avvikande öppettider kan förekomma under semestertider och allmänna helger såsom påsk och jul.

Klicka här för uthyrning