Jag vill ha mer information om hur en ångtvätt från Tecnovap kan underlätta och förbättra min städning!

På våran hemsida hittar du ett brett urval av maskiner som jobbar med Supersteam. Där hittar du också användarguider, demonstrationsfilmer, kommentarer från kunder och mycket mer.

Tecnovap har många olika modeller av ångrengöringsmaskiner, hur vet jag vilken som passar mig och mina behov?

Det är många faktorer att ta hänsyn till vid valet av en ångrengöringsmaskin. Den första är vad maskinen skall användas till. Är det bara för att rengöra t.ex. golv, eller skall den användas till rengöring av en mängd olika ytor inkluderat mattor, textilier, hygienutrymmen, svåråtkomliga vinklar och vrår? Är det stora eller små lokaler? Är det industriella/kommersiella lokaler eller lokaler typ kontor? Är det offentliga lokaler med stor genomströmning eller är det lokaler av privat karaktär med begränsad genomströmning? Skall maskinen kunna transporteras?

Tecnovap har i sitt sortiment ett antal olika modeller med olika karakteristika. Som exempel på skillnader emellan modellerna kan nämnas; hur hög temperatur ångan har, vilket tryck maskinen jobbar under, hur många och vilka tillbehör som följer med, med eller utan sugfunktion, med eller utan kembehållare, samt ett flertal andra parametrar.

För att få hjälp med vilken modell som bäst anpassar sig till dina behov kontaktar du en av Tecnovaps säljare eller en auktoriserad återförsäljare.

Hur beställer jag?

Kontakta oss via e-post eller telefon. Vi säljer inte on-line eftersom vi vill vara säkra på att du får precis den produkt som är rätt för dig.

Finns alla modeller för direkt leverans?

De flesta modellerna finns för direkt leverans men vissa modeller och tillbehör är beställningsvara.

Säljer ni till andra länder än Sverige?

Vi säljer till länder som inte har auktoriserade återförsäljare. Kontakta oss för mer information på info@tecnovap.se eller 08 – 590 860 90.

Jag är en väldigt nöjd användare av era produkter och skulle vilja bli återförsäljare, vem ska jag prata med?

Först vill vi tacka för att du använder våra produkter och det intresse du visar. Kontakta oss på info@tecnovap.se för vidare information om vilka möjligheter du har att bli återförsäljare.

Ånga låter för bra för att vara sant, går det att få en demonstration?

Självklart! Kontakta Tecnovap eller en återförsäljare för att först få hjälp med vilken maskin som är den mest lämpade utifrån dina behov. Vid demonstrationen visas hur maskinen används och till vad den kan användas. Det går också bra att få prova på att använda maskinen.

Jag tror verkligen att ånga skulle vara något för mig men skulle vilja prova hur det fungerar innan jag bestämmer mig, går det att hyra en maskin?

Javisst går det! Bestämmer du dig sedan för att köpa maskinen räknas en del av hyreskostnaden av på priset.

Hur fungerar det med service, underhåll, reparationer och reservdelar?

Normalt underhåll är inte mer komplicerat än att det går att sköta själv och vissa enklare reparationer i form av byte av vissa komponenter går att göra själv efter instruktioner från vår egen servicetekniker. Större reparationer och service måste utföras av en auktoriserad servicetekniker. Normalt så finns alla reservdelar på lager.

Uthyrning av ångtvättar och annan städutrustning

Vi har både ångtvättar, skurmaskin med ånga, kombiskur, singelskur och våtsug till uthyrning. Ångtvättarna hyr vi ut med ett färdigt tillbehörspaket som täcker de flesta användningsområden. Vi har även större ångtvättar för uthyrning samt ett antal specialmunstycken som behövs för att få bästa resultatet.

Ring 08 5580 7097 eller mejla till uthyrning@tecnovap.se. Vi har öppet helgfria vardagar klockan 8.00 – 16.00. Avvikande öppettider kan förekomma under semestertider och allmänna helger såsom påsk och jul.

Klicka här för uthyrning