Ånga kommer åt i skrymslen och vrår

På en hjälpmedelscentral är det mycket utrustning som skall rengöras och hygienkraven är högt ställda samtidigt som mycket av utrustningen är svår att rengöra ordentligt. Rekommendationerna för rengöring av hjälpmedel innehåller flera olika kemiska produkter för att minimera smittspridning mellan användare. I den ångtvätt som Tecnovap rekommenderar till en hjälpmedelscentral har ångan en temperatur på 180°Celsius vilket är mer än nog för att åstadkomma samma resultat som de kemiska produkterna fast utan risk för användarna att utveckla allergier och utan miljöpåverkan.

Ånga är desinficerande

Ångans temperatur på 180°Celsius betyder att behandlade ytor är desinficerade. Med ett tryck på 10 bar som i den rekommenderade ångtvätten kommer den heta ångan att nå in också i mycket smala och trånga utrymmen som inte bara desinficeras utan också blir rena ifrån olja, fett och annan smuts.

Uthyrning av ångtvättar och annan städutrustning

Vi har både ångtvättar, skurmaskin med ånga, kombiskur, singelskur och våtsug till uthyrning. Ångtvättarna hyr vi ut med ett färdigt tillbehörspaket som täcker de flesta användningsområden. Vi har även större ångtvättar för uthyrning samt ett antal specialmunstycken som behövs för att få bästa resultatet.

Ring 08 5580 7097 eller mejla till uthyrning@tecnovap.se. Vi har öppet helgfria vardagar klockan 8.00 – 16.00. Avvikande öppettider kan förekomma under semestertider och allmänna helger såsom påsk och jul.

Klicka här för uthyrning